Toegankelijkheid

Nieuwe keuken, badkamer of toilet

Nieuwe keuken, badkamer of toilet

Wilt u een nieuwe keuken, toilet of badkamer?

Aanvragen trouwe huurderskorting
Voor een keuken-, toilet- of badkamerrenovatie kunt u contact opnemen met de Klantenservice. Als u in aanmerking komt voor een keukenrenovatie, kunt u alvast uw keuken in concept ontwerpen met de mogelijkheden die aangeboden worden door De Woonschakel. Woont u al een langere tijd op hetzelfde adres? Dan heeft De Woonschakel een aantrekkelijke regeling voor u. Met deze regeling krijgt u korting op artikelen die niet standaard worden geplaatst en niet gratis zijn. Extra keukenkastjes en een verhoogd toilet zijn hiervan voorbeelden. De hoogte van de trouwe huurderskorting is afhankelijk van het aantal jaren dat u in de woning woont.

Als uw keuken/badkamer/toilet in aanmerking komt voor een renovatie kan het enige tijd duren voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd (in verband met onze planning en capaciteit).

Renovatie keuken en sanitair

Huurderskorting prijslijst

Koken op elektra

De Woonschakel zorgt dat haar woningen steeds meer zijn voorbereid op een toekomst zonder aardgas. Daarom plaatsen wij alleen nog nieuwe keukens met een elektra-aansluiting, zowel in de nieuwbouw als in de bestaande huurwoningen.

Een nieuwe keuken in een bestaande huurwoning

Als u als huurder een nieuw keukenblok wilt, dan wordt bij plaatsing van het nieuwe keukenblok de gasleidingen voor koken weggehaald uit de keuken. U kunt na de renovatie uitsluitend koken op elektra. Daarmee wordt door De Woonschakel voorgesorteerd op het beleid om op termijn het woningbezit af te koppelen van het aardgasnetwerk. Tijdens het voorbereidingsgesprek voor de renovatie informeren de medewerkers van de afdeling Onderhoud u over de aanpak en keuzemogelijkheden.

Gratis inductiekookplaat

Als u als huurder een nieuwe keuken aanvraagt, krijgt u gratis een elektrische kookplaat. Voor de duidelijkheid: dit geldt niet voor nieuwe huurders die welbewust een woning gaan huren waarbij er elektrisch gekookt moet worden. Opties voor een luxere inductiekookplaat (of elektrisch) is mogelijk op basis van een eigen bijdrage. Er wordt geen vergoeding gegeven voor de aanschaf van inductiepannen of andere kosten.

Deel deze pagina

Contact

De Woonschakel Westfriesland
Randweg 11a
1671 GG Medemblik

Postbus 72
1670 AB Medemblik

0227 54 54 54
(ook voor spoed buiten kantooruren)

E-mail: info@dewoonschakel.nl

IBAN: NL96 BNGH 0285 0336 11

Volg ons

Storingen

CV-installaties, warmtepomp, WTW-units, MV-boxen, rook- en COmelders en zoninstallaties

Energie Service Noord West (ESNW)
0227 54 95 30

Verwarming Rigtershof, Grootebroek

Schouten Techniek
0229 29 15 00

Verwarming Koggenlandhuis, Midwoud

Schermer Installatietechniek
0227 54 95 80

Powered by Chapel Media