Toegankelijkheid

Reageren

Reageren

Om te kunnen reageren op huurwoningen moet u ingeschreven staan als woningzoekende. Bij uw persoonlijke aanbod kunt u zien op welke woningen u kunt reageren. Per dag kan nieuw woningaanbod op de website verschijnen. Alle advertenties blijven één week open staan voor reacties. Daarna sluit de advertentie en kunt u niet meer reageren. U kunt op maximaal 3 woningen reageren per ingeschreven woningzoekende. Het maakt niet uit op welk moment in de week u op de woning reageert. U krijgt uw positie op de ranglijst voor de woning namelijk op basis van uw inschrijfduur. In de loop van de week kan uw positie veranderen. Als er mensen na u reageren die langer staan ingeschreven, zakt u in positie.

Reageren is geheel vrijblijvend, tenzij u urgentie heeft. Wij adviseren u echter om alleen te reageren op woningen waarin u echt geïnteresseerd bent. De wachttijd voor een woning is afhankelijk van het woningtype, locatie en uw leeftijd. Kandidaten met de langste zoekdatum maken de meeste kans op de woning.

De kandidaten die bovenaan de lijst staan na sluiting van de advertentie, ontvangen een uitnodiging voor een bezichtiging. Geef daarna altijd online aan of u wel of geen belangstelling heeft voor de woning, via uw persoonlijke pagina. Bij het accepteren van de woning levert u daarnaast altijd het acceptatieformulier in en als u de 1e kandidaat bent, ook de overige gevraagde gegevens. Dit kunt u doen door de het acceptatieformulier en (waar nodig) de stukken te uploaden bij uw inschrijving, mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of afgeven bij één van onze kantoren.

Deel deze pagina

Contact

De Woonschakel Westfriesland
Randweg 11a
1671 GG Medemblik

Postbus 72
1670 AB Medemblik

0227 54 54 54
(ook voor spoed buiten kantooruren)

E-mail: info@dewoonschakel.nl

IBAN: NL96 BNGH 0285 0336 11

Volg ons

Storingen

CV-installaties, warmtepomp, WTW-units, MV-boxen, rook- en COmelders en zoninstallaties

Energie Service Noord West (ESNW)
0227 54 95 30

Verwarming Rigtershof, Grootebroek

Schouten Techniek
0229 29 15 00

Verwarming Koggenlandhuis, Midwoud

Schermer Installatietechniek
0227 54 95 80

Powered by Chapel Media