Toegankelijkheid

Bewonersverhalen

Bewonersverhalen

Op deze pagina vindt u onze bewonersverhalen.

Nieuwbouwprojecten Medemblik en Obdam

Nieuwbouwprojecten Medemblik en Obdam

Kijk- en meetmiddagen

In de maand mei kregen de nieuwe bewoners van de nieuwbouwwijk op het voormalige DEK-terrein in Medemblik en de Van Wassenaerstraat in Obdam de gelegenheid om een kijkje te nemen in hun nieuwe woning. Geruime tijd voor de oplevering van een nieuwbouwwoning, ontvangen de nieuwe bewoners een uitnodiging voor de kijk- en meetmiddag. Die middag is het ideale moment om de juiste maten voor de vloeren en gordijnen te bepalen. De huurders nemen dan ook vaak een stoffeerder of een andere leverancier mee.

Lees het verhaal
Bewonersverhaal

Renovatie Stedeborgh

Geslaagde make-over

Om de overlast tot een minimum te beperken werden de appartementen van het gebouw Stedeborgh in Bovenkarspel direct na elkaar gerenoveerd. De aanpak bleek succesvol.

Mevrouw Andriessen is tevreden met haar nieuwe keuken. De kleur past prachtig bij de kast die er al stond. “Mijn oude keuken was eigenlijk nog prima, maar de nieuwe keuken is nog veel mooier. Voordat ik hier woonde, kookte ik al op inductie en in de nieuwe keuken doe ik dat nu weer. Ik vind dat fijner dan koken op gas. Ik heb nu ook meer kastruimte en er is een vaatwasser. Ook de afzuigkap is vernieuwd en de wanden zijn opnieuw betegeld.”

Lees het verhaal
Bewonersverhaal

Zorg Zoals de Westfries het Wil (ZZWW)

Interview met Hans Schipper en Jan Burger

“Westfriezen moeten veel meer van zich laten horen als het over de zorg gaat in hun regio. Oftewel laat het beleid niet alleen over aan de zorgverzekeraar of zorgprofessional, maar laat uw stem horen. ZZWW biedt daarvoor een uitstekend platform.” Aan het woord zijn Hans Schipper (voorzitter) en Jan Burger (secretaris) die enthousiast vertellen over dit burgerinitiatief. “Als het om zorguitgaven gaat praten we over miljarden. Zo is volgens het CBS in 2021 bijna 125 miljard euro uitgegeven aan zorg en welzijn, inclusief kinderopvang.

Lees het verhaal

Contact

De Woonschakel Westfriesland
Randweg 11a
1671 GG Medemblik

Postbus 72
1670 AB Medemblik

0227 54 54 54
(ook voor spoed buiten kantooruren)

E-mail: info@dewoonschakel.nl

IBAN: NL96 BNGH 0285 0336 11

Volg ons

Storingen

CV-installaties, warmtepomp, WTW-units, MV-boxen, rook- en COmelders en zoninstallaties

Energie Service Noord West (ESNW)
0227 54 95 30

Verwarming Rigtershof, Grootebroek

Schouten Techniek
0227 54 95 90

Verwarming Koggenlandhuis, Midwoud

Schermer Installatietechniek
0227 54 95 80

Powered by Chapel Media